Zeevracht

de Vreese logistic is de dienstverlener bij uitstek om al uw zeevrachten te verzorgen. Dit zowel voor short sea- als deep shipping. Wij zorgen ervoor dat uw vracht op elke plek ter wereld geleverd of opgehaald wordt. Wij hebben dagelijks contacten met de grootste rederijen en agenten waardoor wij ook telkens de meest competitieve prijzen kunnen hanteren naar onze klanten toe. Door dit uitgebreid zeevrachtnetwerk over de hele wereld kunnen wij perfect aan al uw noden en eisen voldoen, wereldwijd. Bovendien brengen wij, indien nodig, ook alle documenten in orde met betrekking tot de douane.

Afhankelijk van de soort lading, bieden wij volgende containers aan:

  • Standaard containers (20ft/40ft/40ft high cube)
  • Platform containers (20ft/40ft)
  • Open top containers (20ft/40ft)
  • Temperatuur geleide containers (20ft/40ft)
  • Tank containers

 

Door middel van onze eigen vloot en decennia lange ervaring op gebied van wegtransport, verzorgen wij het voor- of natransport binnen Europa volledig zelf met eigen vrachtwagens en chauffeurs. Op deze manier kunnen wij terug onze flexibiliteit aanbieden aan de klant en worden wij niet afhankelijk van derden wat betreft voor- of natransport.

Bij FCL (full container load)  is de container enkel geladen met uw goederen. Uw betaalt uiteraard voor een volle container maar uw goederen worden dan ook niet met andere zendingen gecombineerd. Verder bieden wij uiteraard ook LCL (less container load) aan. De goederen worden gecombineerd in de container met andere goederen wat interessant kan zijn voor kleinere volumes.

Wij bieden uiteraard ook een volledige service aan van alle benodigde documenten en douanedocumenten voor wereldwijde import en export overzee.